Πέμπτη 15/7 στις 21:00.Αναμετάδοση αφιερώματος για τα 150 χρόνια από την Παρισινή Κομμούνα

Ο Τρίτος Τόμος μιας σπιτικής εκπομπής που ξεκίνησε μέσα στην παράνοια της καραντίνας και που συνεχίζεται με ένα δίωρο -μουσικό και ιστορικό- αφιέρωμα στην Παρισινή Κομμούνα.

* * * Ένα Μπρεχτικό και Ντανταϊστικό ηχητικό αφιέρωμα. Παρεπόμενο των εργασιακών αναστολών και του λοκ ντάουν αλλά -όπως είναι φυσικό- με εντελώς διαφορετικό ύφος από τα ημερολόγια καραντίνας. Με μουσική υπόκρουση και τραγούδια που ταξιδεύουν στους αιώνες αλλά και που θα μάς ταξιδεύσουν μέσα σ’ αυτούς. Με αποσπάσματα όπερας και θεάτρου αλλά και με θραύσματα από ιστορικές και πολιτικές εκπομπές.

* * * Μια ηχοχρονομηχανή, ικανή να μας ταξιδέψει στο παρόν και στο μέλλον μιας αξιομνημόνευτης όσο και σχετικά αποσιωπημένης ιστορίας.

* * * Μια 100% Ανιδιοτελής και DIY παραγωγή, φτιαγμένη με προσωπική φροντίδα, μελέτη και αγνά υλικά. Πολλά από τα οποία δανείστηκαν από τον παγκόσμιο ιστό και σ’ αυτόν επιστρέφουν, εμπλουτισμένα με τις μείξεις μας.

* * * Ευχαριστούμε όλους εκείνους τους μελετητές και καλλιτέχνες που κοινοποίησαν το υλικό τους με προσβάσιμο τρόπο. Η γνώση πρέπει όντως να μοιράζεται ή όπως θα έλεγαν και οι Κομμουνάριοι δημιουργοί: η Τέχνη ανήκει στον λαό και την κοινότητα..!

* * * Μείνετε συντονισμένοι – με την Ζωή και την Δημιουργία! Ζήτω η Ζωή – Θάνατος στο Θάνατο!

 https://onlyfortrade.wordpress.com/20… 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *